Baktroppen podkast

Tone Nordang Pettersen og Thea Anette Stenersen fra nettbutikken Løpeskjørt.no snakker om løping i alle former, både med og uten gjester.

LYTT HER

Baktroppen løpegruppe

Online løpegruppe for deg som føler at du er en skilpaddeløper - og i baktroppen. Gruppen er for erfarne løpere og for nybegynnere.

BLI MEDLEM HER

Løpeprogram - Ingrid Kristiansen

Løpeprogram fra 5/10 km til halvmaraton/maraton, laget av Ingrid Kristiansen for Løpeskjørt.no. Klikk for å lese mer og velge program.

KJØP LØPEPROGRAM HER

Nettbutikken Løpeskjørt.no

Baktroppen drives av nettbutikken Løpeskjørt.no som selger klær og produkter til løping. Klikk her for å gå til nettbutikken.

GÅ TIL LØPESKJØRT.NO HER

Hva er Baktroppen?

Baktroppen startet som en podkast av nettbutikken Løpeskjørt.no. Etter at de to første episodene ble sluppet, fikk vi veldig mange tilbakemeldinger fra andre baktroppløpere som kjenner seg igjen i våre erfaringer med å være skilpaddeløpere. Mange føler seg bl.a. ekskludert fra felles løpeturer med andre, fordi tempoet er for høyt.

Dette har vi lyst til å gjøre noe med. Vi vil skape en felles plattform for baktroppen. Et fellesskap. Det resulterte i Baktroppen løpegruppe. 

Dette er en online, eller virtuell om du vil, løpegruppe laget for baktroppen. Uansett om du er i den raske eller tregere enden av baktroppen - her finner du likesinnede. Blir vi mange nok kan vi arrangere løpeturer i skilpaddetempo rundt om i landet. Vi kan møtes på løp, og vi kan arrangere sosiale sammenkomster. Vi kan lage et fellesskap sammen, og finne nye løpevenner. Vi utvikler gruppen sammen. 

Du er hjertelig velkommen også om du ikke er en typisk baktroppløper, men vær da oppmerksom på at felles løpeturer kan oppleves for sakte for deg og at gruppens fokus er på oss som ikke ligger først på løp.

JEG VIL VÆRE MED!